Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

19-20 Συνέδριο ΟΝΝΕΔ στους Δελφούς

Μια βδομάδα πριν το συνέδριο του κόμματος, η νεολαία της ΝΔ θα πραγματοποιήσει το τακτικό της συνέδριο για να εκλέξει τόσο τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής όσο και αυτά που θα την εκπροσωπήσουν στο συνέδριο του κόμματος.
 



Εκεί αναμένεται ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης, Ανδρέας Παπαμιμίκος να προωθήσει τις καταστατικές αλλαγές που είχε προτείνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπως η ίδρυση Πολιτικού Συμβουλίου και Πολιτικής Ακαδημίας που θα έχει ως στόχο την ανάδειξη νέων στελεχών.


Φυσικά έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις του Κώστα Χατζή και των υποστηρικτών του, όπως επίσης και ο αριθμός των συνέδρων που θα πρόσκεινται στην ομάδα Χατζή.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα όσα διαδραματίστηκαν πριν λίγες μέρες στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης, παρουσία μάλιστα του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. φτάνει πια με το parapolitika.gr κάνει κακό σε όλους μας! υποθάλπει τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της. Τον πρόεδρο που τον έβγαλε η βάση της γιγάντιας παράταξής μας και όχι οι εκδότες και τα πληρωμένα στελέχη. Ας καταλάβουμε όλοι ότι τη Ντόρα δεν την έδιωξε ο Σαμαράς, την έδιωξαν οι 800000 ψηφοφόροι μας που περίμεναν με τις ώρες στις ουρές για να εξαφανίσουν το μητσοτακέικο. Ξυπνήστε επιτέλους...έχουμε και πρόεδρο στην ΟΝΝΕΔ μας και μάλιστε ικανότατο που μπορεί να μας ανεβάσει ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή