Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΟΝΝΕΔ: Οι «κινηματικές διαδικασίες» έγιναν προσωπικοί σκυλοκαβγάδες


Όσα έγιναν χθες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ επιβεβαιώνουν απλώς τα λανθασμένο της εκλογής του προέδρου της από την βάση– απλά και ξεκάθαρα, για να μην το κουράζουμε και πολύ. Επειδή ως «βάση» δεν εννοούνται φυσικά οι προσωπικοί μηχανισμοί που αντιπαρατέθηκαν δημιουργώντας την εντύπωση ότι τίποτα δεν άλλαξε τόσους μήνες από την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία.
Μέσα σε έναν κλίμα έντονης αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος κάποιοι ανεγκέφαλοι – παρόντος του προέδρου της ΝΔ !!!- πέταξαν μέσα στην αίθουσα ψεύτικα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, που είχαν πάνω αποτυπωμένο το πρόσωπο του Παπαμιμίκου! Άλλοι γιουχάριζαν λες και βρισκόντουσαν σε αμφιθέατρο της Νομικής, ενώ ο γραμματέας της ΚΕ, σε συνεννόηση προφανώς με τον Παπαμιμίκο επέβαλε ψήφιση διά βοής των αλλαγών στον κανονισμό λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, με αποτέλεσμα οι φίλοι του Χατζή να ανέβουν στα κάγκελα.
Είναι προφανές ότι στην ΟΝΝΕΔ πάνε να γεννηθούν ανεξέλεγκτες πολωτικές καταστάσεις που μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει ότι θα επηρεάσουν και τη ΝΔ. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν πρόκειται για πολιτικές συγκρούσεις αρχών, αλλά για σκυλοκαβγάδες αντιπάλων προσωπικών μηχανισμών.
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν τα εξής:
Διαλύστε τις κομματικές νεολαίες!
Δεν βλέπετε ότι δεν υπάρχει σοβαρή δημοκρατική χώρα – στην Ευρώπη κι εκτός αυτής – που να διατηρεί τέτοιους κομματικούς «στρατούς»;
Δεν βλέπετε ότι δεν υπάρχει σοβαρή χώρα, όπου οι κομματικές νεολαίες ελέγχουν τα Πανεπιστήμια κι αποτελούν «φυτώριο» ανάδειξης της μελλοντικών κομματικών γραφειοκρατών, με τους πιο αδιαφανείς και αναξιοκρατικούς τρόπους;
Αιώνιοι φοιτητές θα διεκδικούν εσαεί τα δίκαια της νέας γενιάς;

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου