Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Όχι άλλοι αθώοι νεκροί!


Άλλο εξέγερση εναντίον του "Συστήματος" που ρουφάει το αίμα όλων μας και άλλο στυγνή δολοφονία αθώων!
Δεν γνωρίζουμε αν το σημερινό θλιβερό γεγονός ήταν προβοκάτσια όπως υποστήριξε η κ. Παπαρήγα, δεν γνωρίζουμε αν την φωτιά την έβαλαν αναρχικοί ή εξαγριωμένοι διαδηλωτές από το "μπλοκ" των απλών διαδηλωτών. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η δολοφονία των τριών ατόμων στην marfin, είναι βούτυρο στο ψωμί αυτών, που θα θελήσουν να ακυρώσουν την οργή του λαού που κατέβηκε σήμερα στους δρόμους.
Πάνω από όλα σήμερα όμως χάθηκαν 3 ζωές που δεν έφταιγαν σε τίποτα...που το μόνο "κακό" που έκαναν ήταν να δουλεύουν σήμερα.
Και το λέμε αυτό καθώς σύμφωνα με αναφορές δημοσιογράφων η πορεία που πέρναγε από την τράπεζα λίγο πριν μπει η φωτιά, φώναζε εναντίον των εργαζομένων αυτών που εργάζονταν σήμερα. Προφανώς λοιπόν κάποιοι ανόητοι τους τιμώρησαν αφαιρώντας την ζωή τους. Επιτέλους καταλάβετε ότι ο εχθρός μας είναι ένας και μοναδικός. Οι πολιτικοί μας πρέπει να αισθανθούν καυτή την ανάσα του λαού μας για να καταλάβουν ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσοι έκλεψαν, όσοι μας κορόιδεψαν, όσοι καταχράστηκαν την ψήφο μας για να διασφαλίσουν τα προσωπικά τους οφέλη. Όχι άλλοι αθώοι νεκροί!!
..(( Λ ))..

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/05/blog-post_8848.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου