Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο Καρατζαφέρης προαναγγέλει επεισόδια για την άφιξη Ερντογάν

Ο Καρατζαφέρης, αφού υποχρεώθηκε, την ώρα της κρίσης, να αποκαλυφθεί ως ενεργούμενο του ΔΝΤ και των αφεντικών του, για να προβοκάρει τις λαϊκές κινητοποιήσεις, εναντίον της έλευσης του Ερντογάν στην Αθήνα,–για την οποία ο ίδιος ποιεί την νήσσα– μίλησε για «επεισόδια» που πρόκειται να συμβούν. Και για να τρομάξει ο λαός, ό,τι όντως κινδυνεύουν να γίνουν επεισόδια, έπρεπε να μπει σε ενέργεια και ο έτερος φασιστικός βραχίονας, ο Στόχος, ο οποίος καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή, την ίδια ώρα και ακριβώς δίπλα, με τη μεγάλη συγκέντρωση που έχουν καλέσει 15 οργανώσεις, κινήσεις και συλλογικότητες  στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Αφού  πρώτα απέτυχαν οι προσπάθειες της  κυβερνήσεις δια του Μπεγλίτη να ακυρωθεί η μεγάλη συγκέντρωση του Άρδην και της Ρήξης την Δευτέρα 10 Μαΐου, έχει τεθεί από την Ασφάλεια, την ΕΥΠ και τα ποικίλα πρακτορεία σε ενέργεια όλος ο φασιστικός και προβοκατόρικος μηχανισμός, για να εμποδιστεί η εκδήλωση του φρονήματος του ελληνικού λαού απέναντι στην επίσκεψη του ανεπιθύμητου Ερντογάν.
Όμως  όπως έλαβαν την κατάλληλη απάντηση την Δευτέρα, 10 Μαΐου, από το πλήθος που κατέκλυσε το Χίλτον, θα λάβουν και τώρα την απάντηση που τους αρμόζει. Σύντομα δε, θα υπάρξει ανακοίνωση από το σύνολο των οργανωτών της μεγάλης εκδήλωσης της 14ης Μαΐου.
Άρδην -Ρήξη
Τρίτη 11 Μαϊου 18:00

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου