Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Έλεος ... Όχι άλλες εκλογές ...


Γεια σας,

ειμαι ενας ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ/ΔΑΠΙΤΗΣ 22 ετων.Οταν πρωτομπηκα στην σχολη και αφουγκραζομενος το τοτε οραμα και προοπτικη που εδινε στους νεους ο τοτε προεδρος της Νεας Δημοκρατιας ασχοληθηκα με τον συνδικαλισμο.

Μετα την νικη στις εκλογες του 2007 δυστυχως για το κομμα μου τα πραγματα δεν πηγαν οπως τα περιμεναμε.

Το 2009 ηρθε η ηττα στιε Ευρωεκλογες και η ηττα στις βουλευτικες εκλογες. Μετα ηρθε η εκλογη απο την βαση του Προεδρου μας Αντωνη Σαμαρα.Υστερα ηρθαν οι εκλογες για αναδειξη προεδρου ΟΝΝΕΔ με τον Ανδρεα Παπαμιμικο να αναδεικνιεται νικητης τον εκλογων το οποιο ειναι το ατομο που εμπιστευτηκαμε να μας παει ενα βημα μπροστα.

19 του μηνα εχουμε τις εκλογες της ΔΑΠ που ειναι το πρωτο τεστ για τους νεους προεδρους και για ολους εμας.

Μετα το περας των εκλογων αυτων εχουμε την αναδειξη προεδρου ΝΟΔΕ και των τοπικων οργανωσεων της Νεας Δημοκρατιας!

Σας εκλειπαρουμε...ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ...δεν ειναι δυνατον να μας σερνεται 2 φορες τον μηνα να ψηφιζουμε για την αναδειξη των οργανων η για την στηριξη της παραταξης μας...ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ...μας αποδυναμωνετε και μας κανετε σαν νεοι ανθρωποι να κουραζομαστε απο το συνεχες μαρτυριο των εκλογων!

3 μερες πριν την συνεδριαση της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ επιτελους ΑΚΟΥΣΤΕ την φωνη μας...απεμπλεξτε την εκλογη των Τ.Ο και των Νομαρχιακων της ΟΝΝΕΔ απο την βαση,θα μας εξοντωσετε και στο τελος στο συνεδριο θα ψαχνετε συνεδρους με το κυαλι ειτε επειδη οι μισοι θα εχουμε σιχαθει τις διαδικασιες ειτε επειδη οι αλλοι μισοι μετα απο τοσες εκλογικες συγκρουσεις δεν θα εχουν στοχο και οραμα ενασχολησης...!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.

Κουρασμενος ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου