Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας για τα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης από την Κυβέρνηση


Οι αστοχίες και οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου, οδήγησαν την Ελλάδα στην ανυποληψία των αγορών και των εταίρων μας. Οι ανεύθυνες προεκλογικές δεσμέυσεις του ΠΑΣΟΚ, η αδυναμία τους να χαράξουν μία στιβαρή και αξιόπιστη οικονομική πολιτική και να επιβάλουν την οικονομική πειθαρχία, που απαιτούν οι περιστάσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης μας οδήγησαν σήμερα στο Δ.Ν.Τ. Τα λάθη και οι παραλείψεις όλων των κυβερνήσεων του παρελθόντος σε συνδυασμό με την τρομακτική ολιγωρία της σημερινής κυβέρνησης υποθηκεύσαν το μέλλον μας. Οδηγηθήκαμε σε αδιέξοδο με την επιβολή των σκληρότερων και κοινωνικά πιο άδικων οικονομικών μέτρων όλων των εποχών, χωρίς την παραμικρή προοπτική ανάπτυξης.

Οι ιδεολογικές τους αγκυλώσεις, οδηγούν στην απουσία κάθε κυβερνητικής πολιτικής με αναπτυξιακή λογική. Η λύση για την έξοδο από την κρίση δεν θα δοθεί με την συνεχή επιβολή νέων φόρων στα λαϊκά εισοδήματα ή με την μείωση των μισθών και των συντάξεων. Η λύση βρίσκεται στην περιστολή της σπατάλης στο Δημόσιο, στην αξιοποιήση της δημόσιας περιουσίας, στην ύπαρξη ενός σύγχρονου αναπτυξιακού μοντέλου, που τονώνει την ζήτηση και αυξάνει τον εθνικό πλούτο.

Η ΟΝΝΕΔ ως πρωτοπόρα Νεολαία, επιλέγει να αφήσει στην άκρη τον λαϊκισμό και την δημαγωγία. Δεν θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα των σημερινών κυβερνώντων. Δεν θα ανεχθούμε, όμως, και πολιτικές που οδηγούν τη γενιά μας σε αδιέξοδα. Ζητάμε τώρα αναπτυξιακά μέτρα και πολιτικές για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Ως εκφραστές της νέας γενιάς θα συνεχίσουμε να απαιτούμε ανάπτυξη και νοικοκύρεμα που δεν πλήττει τα ασθενέστερα στρώματα. Επιδιώκουμε την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον και την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, προστατεύοντας τους κοινωνικά ασθενέστερους.

Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν λύσεις και θα τις διεκδικούμε, βάζοντας πλάτη σε σωστές πολιτικές, που βοηθούν στην έξοδο από την κρίση. Υπάρχει και άλλος δρόμος για να βγούμε από την κρίση στην οποία μας βυθίζει όλο και περισσότερο η κυβέρνηση με τους πειραματισμούς της και την ανικανότητα της. Ο δρόμος της ελπίδας και της προοπτικής που προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία. Αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουμε.

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? ΑΚΟΥ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΝΔ"!! ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ? Η ΟΝΝΕΔ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΖΩΑ...! Γ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή