Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Μαθήματα νεανικής επιχειρηματικότητας από την ΟΝΝΕΔ Α.Ε.


Όλο το προηγούμενο διάστημα πριν την εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ, ακούγαμε μεγαλόπνοες διακηρύξεις περί ήθους, διαφάνειας, χρηστής οικονομικής διαχείρισης.

Μετά εξελέγη ο κ. Παπαμιμίκος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μετά ήρθε….. το ΔΝΤ. Η οικονομική κρίση και η αύξηση των ποσοστών ανεργίας στους νέους δεν αφήνουν περιθώρια για ρομαντισμούς. Δεν πέρασαν ούτε τα 40 από την αποφράδα ημέρα των εκλογών και τελικά οι μάσκες έπεσαν και φάνηκε το αληθινό πρόσωπο του συστήματος που εκπροσωπεί ο Ανδρέας. Το σκληρό, αυταρχικό πρόσωπο του συστήματος Παπαμιμίκου και φίλων, των φανατικών Σαμαρικών δηλαδή (λέμε τώρα), το οποίο στηρίζεται από αναδυόμενα «επιχειρηματικά» συμφέροντα, δεν αφήνει το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος.

Με αφορμή τις φοιτητικές εκλογές, έχουν ξεκινήσει το φαγοπότι. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατεβαίνει στις φοιτητικές εκλογές, χωρίς την καθιερωμένη πρόταση Παιδείας. Αντί αυτού έκαναν την εμφάνισή τους φλασάκια με το λογότυπο της ΔΑΠ, κενού περιεχομένου. Η απολιτικοποίηση των νέων αντιμετωπίζεται με USB λοιπόν. Και καλά από τον Γραμματέα της ΔΑΠ-ΤΕΙ δεν περιμένεις κάποια παρέμβαση επ’ αυτού. Ο κ. Παπαδομιχελάκης, ο υπεύθυνος του Φοιτητικού με τις βαρύγδουπες αναλύσεις σε προσυνέδρια και συνδιασκέψεις δεν σκέφτηκε να αρθρώσει καμιά κουβέντα; Τώρα όμως ξεπληρώνονται τα γραμμάτια των εσωκομματικών εκλογών και κάπως πρέπει να ζήσει και ο νέος διευθυντής ο κ. Αρβανιτάκης. Κάτι ήξεραν λοιπόν τα παιδιά που ήθελαν ανεξάρτητο από τη Νέα Δημοκρατία ΑΦΜ. Να κάνουν τις δουλειές τους όπως θέλουν και λογαριασμό να μη δίνουν.

Και αυτά δεν είναι τίποτα. Από χειμώνα να δείτε τι έχει να γίνει με τα μπουζουκομάγαζα…


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου