Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Cosco: Βρε πως αλλάζουν οι καιροί

Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν στον Πρόεδρο της Cosco υποδοχή Αρχηγού κράτους ,ενώ τον συναντά στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος
Όταν ο Γιώργος Βουλγαράκης ως Υπουργός Ναυτιλίας υπέγραφε τη συμφωνία με τον Κινέζικο Κολοσσό Cosco , το ΠΑΣΟΚ μιλούσε για ξεπούλημα των λιμανιών και ο Νομάρχης Πειραιά μαζί με το Δήμαρχο οργάνωναν πορείες έξω απ το Υπουργείο Ναυτιλίας για να ακυρώσουν τη συμφωνία.
Στην συνέχεια έγινε κατάληψη στα γραφεία του ΟΛΘ και ανάγκασαν τη επίσης Κινεζική Ηachison να εγκαταλείψει το διαγωνισμό και να χάσει η Ελλάδα 3,2 δις € !
Ο Χρ. Παπουτσής στη Βουλή μιλούσε για μέγα σκάνδαλο ( ενώ είναι ο μοναδικός πλειοδοτικός διαγωνισμός στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους χωρίς ενστάσεις από τους μειοδότες) και το ΠΑΣΟΚ είχε υποστηρίξει ότι δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία .Τέλος όλες οι εφημερίδες του ΠΑΣΟΚ μιλούσαν για το ξεπούλημα του αιώνα!
Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν στον Πρόεδρο της Cosco υποδοχή Αρχηγού κράτους ,ενώ τον συναντά στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Διάφοροι Υπουργοί σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του και να κανουν διθυραμβικές ανακοινώσεις συνεργασίας λέγοντάς μας ότι πραγματοποιείται η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στη χωρά και
ο Δήμαρχος και ο Νομάρχης Πειραιά τον υποδέχονται με τιμές και δώρα!
Μη ρωτάτε λοιπόν γιατί έφτασε η χωρά στα σημερινά της χαλιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου